Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Π.Ε. & Τ.Ε. ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΥΔΑΠ - 01.12.2021

             

 

                                                                                                                                    01.12.2021

                                                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο συλλόγων σε συνέχεια της υλοποίησης των αποφάσεών τους για την αποτροπή υπογραφής της απαράδεκτης σύμβασης, μεταξύ ΕΥΔΑΠ και Ελληνικού Δημοσίου, που καταρρακώνει την οικονομική ευρωστία της ΕΥΔΑΠ και ιδιωτικοποιεί τον δημόσιο χαρακτήρα του νερού, καθώς και για την αποτροπή του ΣΔΙΤ για την ιδιωτικοποίηση του ΕΥΣ Αττικής, συνεχίζουν τις δράσεις που έχουν συναποφασίσει.

Την Δευτέρα 29/11/2021 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση των προέδρων, κ. Γ. Δήμτσα του Συλλόγου Μηχανικών και κ. Ηλ. Κορλού του Επιστημονικού Συλλόγου στo ΔΣ της ΕΥΔΑΠ, που πραγματοποιήθηκε μέσω teams, ώστε τα μέλη του ΔΣ να σταθούν προ των ιστορικών ευθυνών τους και να πράξουν ανάλογα όταν κληθούν να λάβουν αποφάσεις για τα συγκεκριμένα θέματα και για το μέλλον της ΕΥΔΑΠ.

Συνεχίζεται από τα μέλη των προεδρείων των δύο Συλλόγων η ενημέρωση στους χώρους εργασίας της εταιρείας, καθώς και η ενημέρωση σε εξωτερικούς φορείς, Δήμoυς, Υπουργεία, πολιτικά κόμματα κ.α. Την Παρασκευή 26-11-2021 πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στο κτίριο της Λαοδικείας και την Δευτέρα 29-11-2021 στον Περισσό.

Σήμερα, Τετάρτη 1/12/2021 το θέμα της Σύμβασης με το Ελληνικό Δημόσιο θα ξανασυζητηθεί στο ΔΣ της Εταιρείας.

Συνάδελφοι, συνεχίζουμε τις δράσεις μας και θα σας ενημερώνουμε διαρκώς.

                                                         Τα Δ.Σ. των Συλλόγων 

 του Επιστημονικού Προσωπικού ΕΥΔΑΠ και των Μηχανικών Π.Ε. & Τ.Ε. ΕΥΔΑΠ