Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Νο 1. 18 Ιουνίου 2021

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Π.Ε. & Τ.Ε. ΕΥΔΑΠ

http://engineerseydapblogspot.gr Email: engineerseydap@gmail.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Νο 1

Αθήνα, 18 Ιουνίου 2021

Η Εφορευτική Επιτροπή που αναδείχθηκε κατά την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μηχανικών Π.Ε. και Τ.Ε. Ε.ΥΔ.Α.Π. την 17.06.2021, ανακοινώνει τα εξής:

1. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ., της Ελεγκτικής Επιτροπής, των εκπροσώπων στην Ο.Μ.Ε. Ε.ΥΔ.Α.Π και στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 στο κτήριο της Λαοδικείας στον 1ο όροφο, την Πέμπτη 01 Ιουλίου και Παρασκευή 02 Ιουλίου 2021 στην αίθουσα Συνεδριάσεων στο νέο κτίριο του Περισσού (τέως Αποθηκών) και από ώρα 08:00 έως 15:00 όλες τις ημέρες των εκλογών.

2. Τα μέλη του Συλλόγου που προτίθενται να υποβάλουν υποψηφιότητα θα πρέπει να καταθέσουν έγγραφη αίτηση στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής μέχρι και την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 και ώρα 13.00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων στο νέο κτίριο του Περισσού (τέως Αποθηκών). Η Εφορευτική Επιτροπή θα ελέγξει τις αιτήσεις και σύμφωνα με το Καταστατικό, θα ανακηρύξει τους υποψηφίους σε διάστημα τουλάχιστον 48 ωρών πριν τις αρχαιρεσίες.

3. Για το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι εφαρμόζεται το άρθρο 29 του Καταστατικού του Συλλόγου σύμφωνα με το οποίο:

1. Δικαίωμα να εκλέγουν έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη.

2. Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας και εκλογής σαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Ελεγκτικής Επιτροπής έχουν τα μέλη που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις και επί πλέον:

α) Είναι ενεργά μέλη του Σωματείου επί ένα έτος πριν από την έναρξη διεξαγωγής της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

β) Έχουν συμπληρωμένο το 18ο έτος της ηλικίας τους.

γ) Έχουν απασχοληθεί τουλάχιστον επί ένα έτος με σχέση εξηρτημένης εργασίας στην ΕΥΔΑΠ.

3. Οι παραπάνω διατάξεις της παραγράφου 2 ισχύουν και για την εκλογή των αντιπροσώπων του Σωματείου για τα Συνέδρια των δευτεροβαθμίων Ενώσεων.

4. Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι απαραίτητη η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σταματόπουλος Χρήστος (Τακτικό Μέλος) 

Παππάς Στυλιανός (Τακτικό Μέλος)

Ξανθάκη Μαργαρίτα (Τακτικό Μέλος), με αναπληρωτή τον κ. Κουρή Μανώλη-Γεώργιο